fbpx Skip to main content

Grafisch ontwerp Aalter

Grafisch ontwerp

Als grafisch bureau helpen we ondernemers uit Aalter met een combinatie van creativiteit en marketingkennis.

Luupa is een ervaren grafisch bureau in Hansbeke. Grafische vormgeving en marketingkennis gaan bij ons samen en brengen sterke resultaten. Zo is uw folder of website niet enkel mooi, maar ook effectief.

Recent werk
Grafisch werk gemaakt voor kmo's en zelfstandigen.

Folders voor Voltaco in Aalter

Als installateur van van zonnepanelen en laadpalen was Voltaco op zoek naar een volledige rebranding met nieuw logo, huisstijl en nieuwe website. We gingen voor een frisse stijl ver weg van alle cliché’s. De fotoshoot leverde ook schitterende beelden op die in de offline en online communicatie maximaal ingezet worden.

Website Voltaco

Spar Van Laecke in Aalter

Alle vele jaren mogen wij voor verssupermarkt Van Laecke de folders en POS items ontwerpen. Etiketten, traiteurfolders, verpakkingssleeves of handtassen, de branding is volledig geïmplementeerd in het koopproces .

Website Spar Van Laecke

Website Dakwerken Dossche uit Bellem

Het ontwerp van de website voor Dakwerken Dossche uit Bellem is helder en to-the-point. Eenmaal de huisstijl en het nieuwe logo was goedgekeurd door de klant konden we dit naadloos verwerken in de vormgeving van de website.

Website Dakwerken Dossche

Branding voor Thion uit Aalter

Softwareondernemer Thion was op zoek naar een frisse branding en vond deze bij Luupa.  Het nieuwe logo dat daarbij hoort is helder en meteen herkenbaar. Het grafisch element is makkelijk te integreren in de huisstijl en producten die het bedrijf zal lanceren.

Onze grafische diensten

Logo ontwerp

Luupa ontwerpt frisse logo’s die je opmerkt en onthoudt.

Huisstijl

Wij maken sterke  huisstijlen met doordacht grafisch ontwerp. Niet zomaar een krul of kleur maar in lijn met de visie achter uw onderneming.

Webdesign

Elke website die we opleveren, kwam er door mooie vormgeving te matchen met een goede technische structuur.

(Re)branding

Bij het (re)branden van uw zaak of merk combineren we onze marketingkennis en grafisch talent tot een sterk visueel concept.

Reclame

Goede reclame is goed doordachte reclame waarbij de locatie en de kijkduur mee de vormgeving bepalen.

Online promotie

Wij maken sterke visuals, banners en posts om uw bedrijf, merk of campagne op social media te laten opvallen.

Een geslaagd ontwerp in 3 stappen
1.

Briefing

Elke grafische opdracht start met een gesprek. We achterhalen waar uw onderneming of merk voor staat en wat u met de brochure, folder of website graag wil bereiken. We leggen de doelgroep vast en geven advies over uitvoering, materiaal en promotie. Uw feedback zal in deze opstart centraal staan.

2.

Grafisch ontwerp

Na de briefing kan de ontwerpfase starten. We realiseren een ontwerp in ‘de taal’ van de doelgroep dat ook aanzet tot actie. Huisstijl, beeld, kleur en tekst komen samen tot een sterk geheel. Marketingkennis en creativiteit brengen we samen.

3.

Realisatie

Krijgt het ontwerp uw goedkeuring dan gaat dit naar de juiste drukker of plannen we het in voor uw online communicatie.

Concreet maken we:

Brochures en folders

Een brochure of folder laten maken gaat vlotter dan u denkt. Van zodra we weten welke inhoud en vorm er komt, kan de ontwerpfase opstarten.  In de juiste (huis)stijl brengen we beeld en tekst samen tot een helder en overzichtelijk geheel. Eenmaal u het ontwerp, het papier en de afwerking heeft goedgekeurd, gaat het naar de juiste drukker en brengen we uw nieuwe brochures of folders.

Online en offline reclame

Reclame maken kan op heel manieren concreet ingevuld worden. We beslissen samen met u welke reclamevorm of -mix het best uw boodschap tot bij uw doelpubliek zal brengen. Belettering, buitenreclame, Google of Facebook advertenties, een magazine advertentie.. er zijn veel opties. Wij helpen de juiste keuze kan maken en zorgen voor ontwerp en uitvoering.

Affiche of flyers

Flyers en affiches zijn een ideaal middel om events of tijdelijke acties aan te kondigen. In combinatie met een socialmediacampagne creëer je een maximaal bereik. Wij ontwerpen flyers en affiches die opvallen en die de aandacht opeisen van de ontvangers.

Tarief grafisch ontwerp

Wat is de kostprijs voor grafisch design?

De prijs wordt bepaald door de antwoorden op volgende vragen:

  • Welk grafisch ontwerp heeft u nodig?
  • Heeft u het ontwerp in meerdere talen nodig?
  • Welke informatie wilt u precies meegeven?
  • Heeft u nieuwe beelden nodig?
  • Wilt u beroep doen op een copywriter?
  • Hoe mag het drukwerk afgewerkt worden?

Contacteer ons vrijblijvend als u dit graag verder met ons wil bespreken.

Zijn wij de grafisch ontwerp studio die u zoekt?
Contacteer ons vrijblijvend:
T 09 280 05 09
MAIL ONS