Nieuwe huisstijl en website schrijnwerkerij

De opdracht

Schrijnwerkerij Van Parys uit Landegem kwam met de vraag voor de ontwikkeling van een huisstijl en nieuwe website. Ze gaven ons tijdens de briefing door dat ze hielden van een sobere zwart-wit stijl. De website moest responsief zijn, SEO vriendelijk en door iedereen makkelijk te raadplegen. Ze vroegen ook onze hulp bij het instellen van aliassen en nieuwe e-mailadressen.

De uitwerking

We kozen voor een moderne stijl die helder en via sterke beelden het verhaal van dit bedrijf vertelt. De strakke look geeft ook de kwaliteit weer waar deze schrijnwerker voor staat en is goed herkenbaar in het straatbeeld. De website is overzichtelijk en legt de nadruk op de vele realisaties die deze aannemer uit Deinze al mocht realiseren.

Gerelateerde projecten

Lancering outdoor merk Tiboli

Luupa heeft de visuele identiteit mogen creëren voor dit gloednieuw outdoor merk. Het Belgische Tiboli design staat voor strak en trendy buitenmeubilair.

> bekijk de case

Huisstijl make-over

Architectenbureau CLAS met vestiging in Knokke en Gent slaagt erin om innovatief en tijdloos design te combineren. Deze termen werden ook als leidraad voor hun nieuwe huisstijl.

bekijk de case > 

Ook uw project starten?

T 09 280 05 09

Ook uw project starten?

T 09 280 05 09