fbpx Skip to main content

Webdesign Deinze

Websites

Laat uw website bouwen door een ervaren webdesign bureau in Deinze.

Luupa uit Deinze maakt al meer dan 10 jaar websites voor kmo’s en zelfstandigen. Betaalbaar en professioneel webdesign in Deinze op maat van de onderneming.
Recent werk

Betaalbare professionele websites voor kmo's en zelfstandigen uit Deinze

Website Schrijnwerk Peter West in Deinze

Voor de ervaren schrijnwerker Peter West en zijn team hebben wij een website gerealiseerd die zijn aanbod en projecten duidelijk weergeeft. De website onderscheidt zich van andere typische ‘aannemer’ websites doordat hij fris, overzichtelijk en helder is. Je merkt meteen dat dit bedrijf mee is met zijn tijd en kwalitatief schrijnwerk levert.

Website schrijnwerkerij Peter West

Website assessment bureau Hito in Nevele

Learning agility en assessments vormen de core business van deze onderneming. Eenvoudig en helder hebben we hun diensten en expertise in een website gegoten. Voorafgegaan door de ontwikkeling van een logo ontwerp en huisstijl was dit een geslaagd totaalproject en een zeer fijne samenwerking.

Website Hito

Website Bloemenhuis Lilium in Hansbeke

Voor deze bloemenzaak met een vestiging in Hansbeke en Sint-Denijs-Westrem realiseerden we een one-page website. Dezelfde moderne en strakke look van hun winkel vindt u terug in het webdesign. De website toont helder hoe en wanneer ze bereikbaar zijn en via welke kanalen je hun bloemen kan kopen. Naast het webdesign hebben we ook de branding en het promomateriaal mogen realiseren.

Website Lilium

Website Fotografie Ruth Wytinck in Landegem

Een website maken met de mooie foto’s van deze fotografe uit Landegem was een waar plezier. Lay-out, tekst en beelden werden geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid op Google. De juiste landingspagina’s werden gecreëerd zodat zoekers en bezoekers vlot op de webpagina met de juiste informatie kunnen landen.

Website Ruth Wytinck
Wat we bieden

Betaalbare website

Een goede website is niet gratis, maar voor een betaalbare en goedkope website en webshop kunnen we zeker zorgen.

Fris webdesign

Als creatief webdesign bureau in Deinze mét marketingkennis garanderen we websites die bezoekers verleidt en vlot informeert. Volledig in lijn met uw branding en huisstijl.

Ondersteuning

U kan rekenen op onze hulp tijdens en na het maken van uw website. Wij zijn en blijven altijd bereikbaar voor elke vraag die bij u opkomt.

Webshop

Een webshop laten maken lijkt een grote investering. Maar bij ons valt dit goed mee. Wij zorgen ervoor dat uw online shop professioneel, modern en betaalbaar is. 

Social media

Wij promoten uw bedrijf, merk of actie via Instagram, Google of Facebook en met de juiste boodschap en visuals. U houdt de controle terwijl wij creëren en implementeren.

Sterke prestaties

Wij maken websites die responsief zijn, makkelijk door u te beheren en goed scoren in de Google resultaten.

Kosten website

Wat is de prijs om een website te laten maken?

De kostprijs hangt af van de antwoorden op deze vragen:

  • Heeft u een webpagina of website nodig?
  • In hoeveel talen wilt u de website?
  • Welke informatie moet er op de website komen?
  • Welk beeldmateriaal kunnen we gebruiken?
  • Wilt u een SEO geoptimaliseerde website?

Contacteer ons vrijblijvend en dan gaan wij met uw antwoorden aan de slag.

Een website laten maken in 5 stappen
1.

Analyse

Allereerst starten we met een analyse. We kijken na welk doel en welk doelpubliek de website heeft. We definiëren ook het merk en de onderneming, waar het voor staat en welke oplossingen het aanreikt.

2.

Technische opbouw

Vervolgens kijken we welke opbouw en welke features de website moet hebben om te beantwoorden aan de strategische keuzes en wensen van de klant. Een structuur wordt uitgebouwd waarbij bezoekers snel vinden wat ze verwachten en aangemoedigd worden om over te gaan tot actie.

3.

Webdesign

Nu start de creatieve fase waarin we de gewenste structuur omzetten naar een sterk grafisch ontwerp. Daarbij houden we rekening met de bestaande huisstijl en de doorgegeven beperkingen of vereisten. We schrijven SEO-vriendelijke teksten en zorgen voor het juiste beeldmateriaal.

4.

Realisatie

In deze fase zetten wij het webdesign om naar een feilloos werkende website. We activeren modules en functionaliteiten en vormgeving wordt naar code omgezet. Daarna testen we uitgebreid of alles werkt en volgt de oplevering.

5.

Promotie van de website

Is uw website klaar, dan bekijken we hoe we deze optimaal kunnen laten renderen. We zoeken de juiste mix van offline en online kanalen op basis van selectiecriteria zoals budget en beschikbaarheid. Vervolgens meten we wat het effect is van elke optimalisatie en promocampagne. We implementeren meetbare tools die u laten zien hoe uw doelgroep zijn weg vindt binnen uw website.

Wilt u een website laten maken?
Contacteer ons vrijblijvend:
T 09 280 05 09
MAIL ONS
Luupa heeft een duidelijke missie:
bedrijven helpen groeien
door sterk en goed webdesign in Deinze.

Luupa is een webdesign en grafisch bureau in Deinze, Hansbeke opgericht in 2008 door Veerle De Wolf die jaren in reclame- en webbureaus heeft gewerkt. Bij ons vindt u geen salesteam, maar een klein team van ervaren websitebouwers: webdeveloper en SEO-specialist Nikolaas, copywriter Hannes en webdesigner/marketeer Veerle. We houden het team bewust klein omdat we een persoonlijke, directe samenwerking verkiezen en we overbodige loonkosten willen vermijden zodat u een betaalbare website kan laten maken die voldoet aan al uw wensen en de hedendaagse vereisten.

Luupa richt zich naar specifiek naar kmo’s en zelfstandigen uit Deinze of omgeving die een professionele website of webshop nodig hebben. Wij combineren kennis, creativiteit en marketing. Klanten komen en blijven omdat ze onze stijl, vakmanschap en service waarderen.