fbpx Skip to main content

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerpen is bij ons de combinatie van creativiteit en marketingkennis.

Goed grafisch ontwerp helpt uw onderneming groeien. Bij Luupa gaan grafische vormgeving en marketing altijd samen.  Zo is uw website of brochure niet enkel mooi, maar zal hij ook zijn werk doen.

Onze grafische diensten

Logo ontwerp

Goed herkenbaar en tijdloos. Wij weten precies hoe je dit maakt.  Meer info logo ontwerp >

Huisstijl

Visitekaartje, briefhoofd of brochure. Elk item in dezelfde consistente look. Meer info huisstijl >

Webdesign

Een goede website of webshop kan niet zonder een sterke vormgeving en juiste opbouw. Meer webdesign >

Branding

Een sterke branding kan niet zonder sterk grafisch ontwerp. Wij laten het volledige verhaal kloppen. Meer info branding >

Reclame

Wij zorgen ervoor dat op uw binnen- of buitenreclame opvalt tussen de concurrentie. Meer info reclame >

Starterspakket

U bent een startende ondernemer? Dan is een goede lancering cruciaal. Meer info lancering >

Het grafisch proces
1.

Opstart

Elke printopdracht start met een gesprek. We noteren waar uw merk of bedrijf voor staat en wat u met de brochure, folder of affiche wil bereiken. We leggen de doelgroep vast en geven advies over uitvoering, materiaal en verspreiding. Uw feedback staat in deze opstartfase altijd centraal.

2.

Grafisch ontwerp

Na de creatieve briefing kan de ontwerpfase starten. We realiseren een ontwerp dat beantwoordt aan de doelstellingen in de taal van de doelgroep en dat aanzet tot actie. Huisstijl, beeld, kleur en typografie komen samen tot een sterk geheel dat blijk geeft van creativiteit en inzicht.

3.

Uitvoering

Staat het grafisch ontwerp op punt, dan bezorgen wij u de drukklare file. Wilt u graag dat wij het drukwerk voor u regelen? Geen probleem, wij zoeken de meest geschikte drukker voor uw opdracht.

Concreet maken we:

Visitekaartjes

Een visitekaartje is zoveel meer dan een stukje karton met contactgegevens. Het is uw kans om indruk te maken. Is er al een huisstijl, dan doorgronden we deze. In deze ontwerpfase werken we een sterk ontwerp uit dat overzichtelijk alle gegevens, maar ook de identiteit van uw onderneming weergeeft. Voldoet het businesskaartje aan al uw wensen dan selecteren we het juiste papier en de afwerking. We begeleiden het drukprocedé en bezorgen u na afloop uw gloednieuwe visitekaartjes.

Binnen- en buitenreclame

Reclame is er in veel vormen. Belangrijk is dat via de juiste reclamekanalen en reclamemix aansluiting wordt gevonden bij uw doelgroep.  Of u nu kiest voor online reclame via advertenties of offline via reclamepanelen, wagenbelettering of drukwerk, wij zorgen ervoor dat de inhoud, het ontwerp en de afwerking volledig op punt staan.

Brochure en folders

Een goede brochure laten maken is maatwerk. Wij zorgen via een goede vormgeving dat de beelden en tekst naadloos samensmelten. Het formaat, de bindtechniek en afwerking stemmen we af op het doelpubliek en uw budget. Een folder is bondiger en voordeliger. Het is het ideale communicatiemiddel bij een promotiecampagne of beursevent.

Flyers en affiches

Flyers en affiches zijn dé offline tools om een evenement aan te kondigen. Samen met een goede socialmediacampagne bereik je zo een groot doelpubliek. Zeker bij een lokaal event of de verkoop van lokaal vastgoed zijn ze handig inzetbaar. Het is een laagdrempelige en budgetvriendelijke manier om op korte termijn veel mensen te informeren.

Zijn wij de grafisch ontwerp studio die u zoekt?
Contacteer ons vrijblijvend:
T 09 280 05 09
MAIL ONS