fbpx Skip to main content

Logo ontwerp

U zoekt een grafisch ontwerper voor uw logo? Hij zit hier bij ons en is goed.

Een logo ontwerpen is onze specialiteit. Elk logo is het resultaat van een grondige analyse, een sterk concept en veel creativiteit.

En de prijs voor logo ontwerp?

Onze prijs om een logo te laten ontwerpen is scherp omdat we een kleinschalig bureau zijn.

Een logo laten ontwerpen heeft een prijs. Maar u zal merken dat dit voordeliger uitvalt dan u aanvankelijk dacht. De prijs voor een logo ontwerp kunnen we scherp houden omdat we geen groot kantoorbureau zijn met veel personeel. Luupa is kleinschalig, pro en ervaren wat betekent dat u van ons aantrekkelijke tarieven voor een logo ontwerp zal ontvangen. Contacteer ons gerust voor een offerte of meer informatie.

Een logo laten maken in 4 stappen

1.

Analyse

Een goed logo ontwerp vraagt een goede kennis van uw merk of bedrijf en de markt waarin het zich positioneert. Wij analyseren de identiteit van uw merk en de markt. De resultaten komen vervolgens in een heldere briefing.

2.

Logo ontwerp

Met deze briefing als handleiding werken we verschillende logo ontwerpen uit. We puzzelen, combineren, verfijnen. Elk ontwerp wordt afgetoetst aan de briefing. En pas als we zelf helemaal tevreden zijn, leggen we de resultaten aan u voor.

3.

Oplevering logo

De klant maakt een keuze uit het voorstel. Verschillende varianten kunnen verder uitgewerkt worden totdat het nieuwe logo ontwerp volledig af is. U ontvangt vervolgens het finale logo in de juiste extensie voor elke online en offline toepassing.

4.

Huisstijl ontwerp

Een nieuw logo is veelal het beginpunt van een nieuwe huisstijl. Visitekaartje, e-mail handtekening, envelop, brochure, buitenreclame, website… Al deze items krijgen dezelfde consistente look. Het nieuwe logo, de huisstijlkleuren, de fonts en de kenmerkende elementen worden daarin verwerkt tot één consistent geheel.

U wil een nieuw logo?
Contacteer ons vrijblijvend:
T 09 280 05 09
MAIL ONS