fbpx Skip to main content

Webdesign

Een goede website werkt 3 keer. Voor uw klanten, voor u en voor Google.

Wij maken websites die goed scoren en er goed uitzien voor ondernemers en kmo’s.
Webdesign met groot gebruiksgemak voor u en uw bezoekers.

Recente websites

Een website laten maken in 5 stappen

1.

Analyse

Allereerst starten we met een analyse. We kijken na welk doel en welk doelpubliek de website heeft. We definiëren ook het merk en de onderneming, waar het voor staat en welke oplossingen het aanreikt.

2.

Technische opbouw

Vervolgens kijken we welke opbouw en welke features de website moet hebben om te beantwoorden aan de strategische keuzes en wensen van de klant. Een structuur wordt uitgebouwd waarbij bezoekers snel vinden wat ze verwachten en aangemoedigd worden om over te gaan tot actie.

3.

Webdesign

Nu start de creatieve fase waarin we de gewenste structuur omzetten naar een sterk grafisch ontwerp. Daarbij houden we rekening met de bestaande huisstijl en de doorgegeven beperkingen of vereisten. We schrijven SEO-vriendelijke teksten en zorgen voor het juiste beeldmateriaal.

4.

Realisatie

In deze fase zetten wij het webdesign om naar een feilloos werkende website. We activeren modules en functionaliteiten en vormgeving wordt naar code omgezet. Daarna testen we uitgebreid of alles werkt en volgt de oplevering.

5.

Promotie van de website

Is uw website klaar, dan bekijken we hoe we deze optimaal kunnen laten renderen. We zoeken de juiste mix van offline en online kanalen op basis van selectiecriteria zoals budget en beschikbaarheid. Vervolgens meten we wat het effect is van elke optimalisatie en promocampagne. We implementeren meetbare tools die u laten zien hoe uw doelgroep zijn weg vindt binnen uw website.

Wilt u een website laten maken?
Contacteer ons vrijblijvend:
T 09 280 05 09
MAIL ONS