Logo ontwerp

Een sterk logo werkt voor u als een goede ambassadeur ook op plaatsen waar u niet bent.

Logo ontwerp is onze specialiteit. Elk ontwerp is het resultaat van een grondige analyse, een sterk concept en creativiteit.

Logo realisaties

Een logo laten ontwerpen in 4 stappen

1.

Analyse

Een goed logo ontwerp vraagt een goede kennis van uw merk of bedrijf en de markt waarin het zich positioneert. Wij analyseren de identiteit van uw merk en de markt. De resultaten komen vervolgens in een heldere briefing.

2.

Ontwerp

Met deze briefing als handleiding werken we verschillende logo ontwerpen uit. We puzzelen, combineren, verfijnen. Elk ontwerp wordt afgetoetst aan de briefing. En pas als we zelf helemaal tevreden zijn, leggen we de resultaten aan u voor.

3.

Oplevering

De klant maakt een keuze uit het voorstel. Verschillende varianten kunnen verder uitgewerkt worden totdat het nieuwe logo ontwerp volledig af is. U ontvangt vervolgens het finale logo in de juiste extensie voor elke online en offline toepassing.

4.

Huisstijl

Een nieuw logo is veelal het beginpunt van een nieuwe huisstijl. Visitekaartje, e-mail handtekening, envelop, brochure, buitenreclame, website… Al deze items krijgen dezelfde consistente look. Het nieuwe logo, de huisstijlkleuren, de fonts en de kenmerkende elementen worden daarin verwerkt tot één consistent geheel.

Heeft u een nieuw en uniek logo nodig?
Contacteer ons vrijblijvend:
T 09 280 05 09

MAIL ONS