Diensten

Wij geven uw onderneming de juiste identiteit gericht naar uw doelgroep en gesteund op uw bedrijfsstrategie.

Logo ontwerp

U wenst een sterk logo? Dan bent u aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar ontwerpen wij goed doordachte logo’s en aanpassende huisstijlen. 

Meer info

Website

Wij maken websites die er goed uitzien, die overtuigen en die resultaat opleveren. Kortom, websites die werken op alle vlakken.

Meer info

Branding

Een sterk merk of bedrijf heeft een duidelijke identiteit. Via analyse komen we tot een duidelijke branding en bouwen wij uw merk op met de juiste uitstraling.

Meer info

Print

Brochures, folders, magazines, jaarverslagen. U heeft een opdracht en wij maken het tastbaar voor u. We garanderen dat uw verhaal goed en feilloos verteld wordt.

Meer info

Fotografie

Een sterk merk of bedrijf heeft een duidelijke visuele identiteit. Via sterke beelden bezorgen wij uw bedrijf of merk de juiste uitstraling.

Meer info

Huisstijl

Visitekaartjes, briefhoofd, brochure…elk item ontwerpen we met dezelfde consistente look. Een huisstijlgids vat de visuele kenmerken van uw identiteit samen.  

Meer info

Luupa biedt alle nodige tools

om jouw onderneming visueel te

ondersteunen en te doen groeien.

Wij zijn een bureau dat gelooft in een duurzaam partnerschap gebaseerd op vertrouwen. Voor elke vraag zoeken we het beste antwoord. Wij ontwerpen, adviseren en voeren uit. Ons grafisch aanbod is ruim en de vele jaren ervaring zorgen ervoor dat we kunnen waarmaken wat we beloven.

Van logo ontwerp tot website, Luupa helpt merken uitbouwen door sterk design en een doordacht concept.

Wij werken voor grote en kleine bedrijven, voor starters en gevestigde waarden. Het maakt voor ons geen verschil zolang je maar gelooft in de kracht van weldoordacht design. Onze expertise en ervaring doet de rest. Het resultaat blijft hetzelfde: groei.

Recent werk

Schrijnwerk Van Parys

Schrijnwerk Van Parys

Honda Europe

Honda Europe

Kappersketen RED

Kappersketen RED

Studieburo Goegebeur

Studieburo Goegebeur

Bloemenhuis Lilium

Bloemenhuis Lilium

Meer weten?

T 09 280 05 09

Meer weten?

T 09 280 05 09